За нас

Тайната е в детайлите

Фирма Вибо Лукс ЕООД е специализирана в цялостни и частични довиршителни ремонти.

За нашият успех има някалко Водещи неписани закона, които никога не пренебрегваме:

  • Задължителна подкрепа и реализация на желанията на собственика, няма нищо по-хубаво от един щастлив клиент след осъществяване на мечтите му.
  • Безкомпромисно Качество при изпълнение и спазване на технологията на всяка една строително монтажна работа.
  • Детайли, Детайли и пак Детайли. Компромиси, който никога и за нищо не правим при изработката на“ сложни‘‘ и “не чак толкова важни“ детайли, които 90% от строителите пренебрегват.
  • Изцяло лоялни и прозрачни към своите клиенти.
  • Квалифициран, млад и надежден екип.

Безплатен оглед, консултация и изготвяне на подробна количествено-стойностна сметка

Фирма ВИБО ЛУКС ЕООД е съсдадена през 2014г. и стъпквайки върху стабилна основа на придобития опит, днес ние сме уверени, че притежаваме необходимите познания и възможности, за да предоставим продукт с високо качество и изцяло съобразен с изискванията и индивидуалните потребности на нашите клиенти.

Започнахме с Ремонтни дейности като партньор с фирма MUNDUS SERVICES. И за скромните 8 години на пазара спечелихме много клиенти. Наши Клиенти са –Асоциация на Българските Банки, Обединена Българска Банка, ДСК, Пощенска банка, А1, Теленор, Алианц, КФС, Строителна Компания BLD и стотици частни апартаменти, къщи и вили. Фирмата разполага с квалифициран, надежден и лоялин екип от профионалисти.

Клиента е водещ приоритет за нас, изпълнякайки неговите желания и съчетавайки ги с съвремени технологи и модернизиране,ние постигаме съвкупност от детайли и елементи които описват нашият клиент като личност, тези елементи са истински гарант в създаването на модерен, комфортен и сигурен дом, който предоставя всички съвременни удобства за по-спокоен живот!

В основата за нашия успех стоят няколко неща

Прецизно планиране на целият ремонт.

Качество при изпълнението и съобразяване с водещи съвременни системи и технологии.
Добре подбрани и качествени строителни материали.